Annons
Användarnamn: Mizzle
Ålder: 42 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2006-11-10
Senast inloggad:

Jag är en Göteborgs tjej som alltid har gillat foto, men har inte börjat fota förrän de senaste åren.
Det började med den första digitalkameran, sedan gick jag över på systemkamera jag "lånar" av min far. Nu har jag en så kallad Halvsystem, för att jag lite mer ska lära mig innan jag börjar med de advancerade kamerorna!
Jag har mycket kvar att lära mig!
Det var ett tag sedan jag var här, men har nu några foton att lägga upp!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Macro, Mode, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Under en kurs som jag gick på i Strömstad fanns det underbara solnedgångar. Gänget jag umgicks med brukade åka in till stan för att träna och jag följde med ibland. Och varje gång man kom in kinde man se världens underbaraste solnedgångar! Och varje gång glömde jag att ta med mig kameran! Men den sista veckan bestämde jag mig för att tag med den. Och fick tre helt underbara foton på just den solnedgången! Tänk er solen går ner i havet i fjärran kunde man se öarna. Den röda solen reflekteras i vattnet, och den är stor! :)

Mitt sämsta fotominne:
Jag var i nordens ark, och det var halvmulet väder. Så ljuset var inte det bästa, dessutom höll det på att skymma. Men jag hoppades och tog många fina bilder. Men tyvär var 2/3 av dem suddiga. Djuren var inte stilla, och när de var det kunde inte jag hålla kameran stadigt! (Har inget stativ) :(

 
Misc.
Vanligt
4 bilder
Djur
Vanligt
5 bilder
Blommor
Vanligt
1 bilder
Mina vackraste
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS