Annons
Användarnamn: Alissa
Ålder: 38 år
Bor: Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2006-11-10
Senast inloggad:

Jag går på en folkhögskola (Sörängen) och läser konst. Mest sysslar jag med oljemåleri, men jag har just i år upptäckt hur otroligt intressant fotografiet är. Tidigare trodde jag inte att det var något för mig, att det var svårt, men nu känner jag att jag måste våga mig på detta.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag upptäckte en fin vägg ute i linköping i början av oktiber. Min kompis hade samma röda färg på klänningen som murgrönan och det var såå roligt!

Mitt sämsta fotominne:
Alla festerna med äckligt dålig digitalkamera, blixtljus och fulla männiksor...

Min största inspiration:
Färg! Även om fotot i efterbehandlingen kan bli svartvitt så är det färgerna jag fastnar för och vill förmedla med bilden. Sedan kommer förstås kompositionen...Ibland kan man bli så häpen over hur miljön runtomkring en skulle se ut på en fyrkantig bild. Men det är också människor som inspirerar mig. Jag fotar helst människor, och då sådana som jag tycker om!

Jag fikar helst:
Kaffe och torkad frukt, och macka...med leverpastej och saltgurka!

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran förstås!

Drömbilden är:
Vääldigt röd och vääldigt långt borta....

 
Flows
Vanligt
1 bilder
porträtt
Vanligt
4 bilder
Skolbilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS