Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Michael Malmborg
Ålder: 54 år
Bor: Lidköping, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2006-11-26
Senast inloggad:


Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Barn, Reportage / Situation, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Att gå runt under två dagar i New York med en kamera! Helt otroligt, som att vara med i en film... Synd bara att detta var innan digitalåldern och att inte haft råd att köpa den kamera jag velat ha... men trots det, med min gamla Balda-kamera från 1960-talet blev det några rätt bra bilder som jag fortfarande håller högt.

Mitt sämsta fotominne:
Vet inte om det kvalar in under fotominne, men i alla fall under en praktikperiod på SVT som fotograf/kameraassistent för hundra år sedan hamnade jag på ett hybrisvis som "förare" för steadicam-fotografen. Jag skulle helt enkelt gå baklänges och dra honom bakom mig samtidigt som han gick baklänges och i direktsändning på SVT filmades pristagarna, på väg upp på scen. Vi kom väl tio meter innan jag, helt utan erfarenhet av detta, drog honom och mig rakt in i ett middagsbord där gästerna på galan satt. Jag hamnade mer eller mindre i knät på Robert Broberg med sällskap. Robert Broberg svor och hade rödvin över hela byxorna, fotografen hade gärna dödat mig om han hade haft möjlighet... ja... jag behöver väl inte berätta att den ordinarie assistenten snabbt klev in på banan.

Min största inspiration:
Ja, livet själv kanske?!

Jag fikar helst:
PAJ!

I kameraväskan har jag alltid:
Fler minneskort!

 
Idébild / Illustration
Vanligt
0 bilder
Bilder - Michael Malmborg
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS