Annons
Användarnamn: Flammox
Bor: S. Sandby
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-12-10
Senast inloggad:

När jag var i fjorton-femtonårsåldern, efter att ha varit på en resa till Island med min familj, fick jag för mig att jag ville börja fotografera. Jag började också med detta och fastnade tämligen omgående.
När jag sedan började gymnasiet tonades fotograferingen ner lite grann. Tid gick av någon anledning i högre grad till att läsa naturvetenskap än att leta fotografiska motiv i naturen (där jag brukade söka tidigare). Dock fick jag genom skolan tillfälle att lära mig grunderna i analog mörkrumsteknik och datorgrafik, vilket var kul.
När jag nu tagit studenten är en av mina planer att plocka upp mitt gamla intresse igen och utvecklade så mycket som möjligt utan att döda det!

Det första steget har varit att skaffa en ny systemkamera som är digital. Nu letar jag efter den inspiration jag hade förr. Jag har upptäckt att det kan ge mer än vad man kan tro att se på andras bilder, så länge man kan låta bli att bli knäckt. :-)
Har ni tips på motiv, tankesätt eller liknande får ni gärna dela med er av dessa genom gästbok/e-post/bildkommentar/brevduva!

Tack för att ni orkat läsa så här långt!

/Anton

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Nattbild, Macro, Vilda djur,

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Virvlande björkar
Virvlande björkar
1 kommentarer
Tanke
Tanke
1 kommentarer
Älg
Älg
3 kommentarer
Urko med Urcool Utsikt
Urko med Urcool Utsikt
2 kommentarer
Electric Banana Band
Electric Banana Band
2 kommentarer
Sävande droppar
Sävande droppar
1 kommentarer
 
Behöver kritik
Vanligt
1 bilder
Mina Favoriter
Vanligt
9 bilder