Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: macmicke
Ålder: 56 år
Bor: hallstahammar, Västmanlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2006-12-30
Senast inloggad:

Älskar bilder, dock så är jag mindre intresserad av foto konst modell extremare. Ibland kan det tyvärr gå lite längre perioder utan att jag tar några bilder. Började med att fota 1985 med en Nikon F-301 och negativ färgfilm. Gick sedan över till diafilm som jag hade i min F-70.
Fujis Velvia 50 asa vill jag minnas, vilka färger & vilken skärpa det var i denna rulle! Hade även en 401-x samt en Canon A1 som jag körde svartvit film i som jag framkallade själv och fixade kopior. Det var häftigt!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Barn, Reportage / Situation, Studio, Posering, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Människor i huvudsak.

Jag fikar helst:
Har ingen som helst betydelse.

I kameraväskan har jag alltid:
Använder sällan väska om det inte är nån speciell situation. Använder " dasslocket" (Mobiltel Samsung Galaxy Sll) som nödlösning när kamera saknas. Dock så händer det att kvaliten är så usel att jag inte ens hade vågat visat resultatet för blinda....

Drömbilden är:
Har nog ingen drömbild utan jag tycker faktiskt att så gott som alla bilder har sin charm!

 
Sunset
Vanligt
2 bilder
Porträtt
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS