Annons
Användarnamn: MatildaLp
Ålder: 36 år
Bor: emmaboda, Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2007-01-02
Senast inloggad:

En glad och sprallig tös som läser sista året på Estetisk Musik. I Augusti 2007 bär det av mot Stockholm för att vara barnflicka på deltid.
Trivs med mycket folk ska hända mkt, då uppskattar jag mer de lugna ensamma stunderna..

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Bröllop, Reportage / Situation

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag tog en underbar bild på Robbie Williams på Ullevi 06. Riktigt kul att få en så bra bild me min halv dana kamera.

Mitt sämsta fotominne:
Var när jag var väldigt liten, omkring 6-7, jag hade varit på ridskolan och haft med mig kameran. Jag hade tagit ett jätte fint kort på favorit hästen, men när jag kommer hem, ivrig att kunna skicka iväg rullen så öppnar jag locket utan att ha spolat tillbaka. Pappa kom och försökte fixa det så snabbt som möjligt men: too late.. Vi skickade iaf in bilderna men det fanns absolut ingenting..Jag sörjer den bilden ännu...:)

Min största inspiration:
En fotograf vars namn jag ej vet men som har tagit några bekantas bröllopsbilder som är helt underbara, jag ryser varje gång jag ser dem.

Jag fikar helst:
Med mina nära vänner. Och då blir det chokladboll o mjölk.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera :) Har nästan alltid med mig min mobil.

Drömbilden är:
På en livslevande haj.

 
Barn
Vanligt
1 bilder
Music Slash Dance
Vanligt
1 bilder
What A wonderful World
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS