Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Kiltapp
Bor: Umeå, Västerbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2002-07-27
Senast inloggad:

Fotar på skoj men ändå med ett visst allvar. Försöker oftast att finna strukturen och enkelheten i bilden, samt utöver det rent visuella tillfoga olika typer av mentala landskap.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Svart-vitt, Arkitektur, Natur

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Aprildagen för några år sen vid Hedbybron i Dalarna var inte så tokig. Skönt vårväder med fint ljus, och klara och fina bilder med den gamla Nikonen som resultat.

Mitt sämsta fotominne:
Måste vara när jag tog en rulle med fina landskapsmotiv. Bara ett problem... Ingen film i kameran...

Min största inspiration:
Ingen enskild källa, men när kreativiteten infinner sig och man låter sig ledas av motiven omkring en, det är inspirerande.

Jag fikar helst:
Mycket och ofta. Minst lika viktigt som fotandet ;-)

I kameraväskan har jag alltid:
Inga märkvärdigheter. Putsduk och några filter vad jag kan komma på, kanske några extra batterier och en filmrulle. Största platsen tar nog fikakomponenterna... Freestyle och hörlurar med ett bra band är inte helt fel heller, eller varför inte en god bok.

Drömbilden är:
En arkitektur- eller landskapsbild i S/V, kärv och klar, och med en förnimmelse av svunnen tid som talar till betraktaren.

 
S/V
Vanligt
1 bilder
Staden
Vanligt
1 bilder
Landskapet
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS