Annons
Användarnamn: Pe Danielsa
Ålder: 48 år
Bor: Solna, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2007-01-23
Senast inloggad:

Är medieingenjör, fördjupning är digital färghantering. Har arbetat en del som filmare och redigerare. I dag arbetar jag mestadels med it-lösningar inom grafisk produktion och video.
Gick en grundläggande fotoutbildning 1998 och har sedan dess fotograferat kontinuerligt. Arbetade under tre år digital efterarbetning för några fotografer.
Jag är en naturmänniska och fiske i alla former är min passion.

Vem är jag?


Mina intressen:
Reportage / Situation, Action / Äventyr, Sport / Motorsport

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Gjorde mitt första professionella jobb som filmare under Mountain Bike World Championships i Åre, 1999. Med lite tur lyckades jag som den enda ackrediterade fotografen filma prisceremonin efter herrarnas cross country-tävling. -"Björnbilder"?

Mitt sämsta fotominne:
Efter en fantastisk eftermiddag under senhösten för några år sedan råkade en klåfingrig bekant förstöra min exponerade film. Hade inte denna olycka inträffat skulle säkert ett par av dessa bilder, föreställande frostig nyis i porlande vatten bli rätt skapliga.

Min största inspiration:
Alfred Eisenstaedt

Jag fikar helst:
I skogen

I kameraväskan har jag alltid:
Min Minox 35GT

Drömbilden är:
Ett UFO

ANNONS