Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: t_sjostrom
Bor: Värmdö, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1989
Medlem sedan: 2007-01-29
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Sport / Motorsport

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ute med kameran ensam i underbart ljus och bara fokusera på bilderna. Det är frihet och lyx, och väldigt väldigt sällsynt för min del.

Mitt sämsta fotominne:
När man försöker stressa fram en liten stunds fotograferande för att man har råkar ha tid. Men det är mörkt grådisigt och man försöker hitta något intressant.

I kameraväskan har jag alltid:
Min bärbara dator... Men ofta har jag också min kompaktkamera. Köpte nämligen en väska som skulle kunna vara både till mitt jobb och kunna ta med systemkameran när jag känner för det. Men till vardags är systemkameran för tung...

Drömbilden är:
När jag inte kan förstå att det är jag själv som har tagit bilden och allt klaffar pga mig både tekniskt och känslan.

 
Blandat
Vanligt
4 bilder
Skansen
Vanligt
4 bilder
Glafsfjorden
Vanligt
0 bilder
Svenska rallyt
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS