Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: IdaKorte
Bor: Virsbo
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-02-02
Senast inloggad:

Jag är en glad och öppen tjej som precis flyttat ifrån byn där jag växt upp. Jag och min pojkvän har blivit sambos och vi lever våra liv i en trea i Fagersta. Just nu är renovering och inredning det som mest tar upp min fritid. Jag är arbetssökande och hoppas på att få ett bra jobb så fort som möjligt. Det ska bli skönt när allt kommer i ordning och man börjar få någon slags rutin så jag får tid över till att göra det jag tycker väldigt mycket om; fotografering och redigering.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Min pappa Niklas Korte. Han stöttar och hjälper mig med fotograferningen och allt annat då jag behöver hans stöd. Nikolades heter han här på fotosidan, men tyvär har han inte lagt in några bilder. Kolla gärna DA:s hemsida http://www.da.se/home/da/home.NSF/files/gatfull.mov/$FILE/gatfull.mov där han fått med ett bildreportars.

I kameraväskan har jag alltid:
I min kameraväska ligger det min Nikon D40X med objektiv och blixt och så ligger också min digitala kompaktkamera Canon IXUS 800IS där i.

Drömbilden är:
En bild på något som får folk att börja tänka. En bild som väcker känslor, vilka som helst! Bara personen känner något. Då skulle jag tycka att jag har lyckats.

 
Färg
Vanligt
2 bilder
s/v
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS