Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: THE
Bor: Nordmaling, Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1976
Medlem sedan: 2002-08-02
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det var när jag fotograferade på en gammal katolsk kyrkogård i Plock, Polen. Det var slutet av åttiotalet. Tidig höstmorgon och dimman låg tät. Helt plötsligt klättrade en uteliggare upp ur graven bredvid. Höll på att skita på mig... Det skulle visa sig inte helt ovanligt att uteliggare använde gravarna som sina krypin.

Mitt sämsta fotominne:
Åkte tunnelbana en mycket sen lördagkväll i Paris i början av nittiotalet med kameraryggan full med utrustning. Grejorna var nog värda 70000kr. Jag såg massor med motiv, men vågade inte plocka upp kameran bland medresenärerna. Det var då jag insåg att jag inte skulle skaffa mer utrustning än jag vågade plocka fram och använda.

Min största inspiration:
Ernst Haas, Anders Petersen med flera...

Jag fikar helst:
inte. Ja, det ska väl vara en sliskig kladdkaka då...

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran?

Drömbilden är:
inte tagen än.

 
Tivoli
Vanligt
2 bilder
Gatufotografi
Vanligt
2 bilder
Naturbilder
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS