Annons
Användarnamn: niklaskull
Ålder: 36 år
Bor: Östersund, Jämtlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2007-02-06
Senast inloggad:

Boende i Östersund och arbetandes på en nummerupplysning, på min fritid är det fotografering som gäller. Motiven skiljer sig lite men favoritmotiven är flygplan samt djur/natur.

När jag inte jobbar eller fotar går jag gärna ut i naturen med hunden och leker lite, men det händer ofta att jag tar med mig kameran ut ändå, för man vet ju aldrig vad man stöter på. :)

Flyg är också ett stort intresse jag har, och då håller jag på att lära mig flyga allmänflygplan på Optands flygfält utanför Östersund. Flyga är livet!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Studio, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Finns flera otroligt bra, Så det är ganska svårt att utse ett, Men två som kommer väldigt högt på listan blir flygfotoresorna till Innsbruck och Frankfurt där vi hade underbart väder och mycket trafik.

Mitt sämsta fotominne:
Fotoresa till Helsingfors, Slutade med låga moln och regn hela tiden. Katastrof!

Min största inspiration:
Andra fotografer och deras verk.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera så klart. Men jag skulle aldrig åka nånstans utan mitt 10-22 samt 100-400 objektiv.

 
Landskap
Vanligt
6 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
Flyg
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS