Annons
Användarnamn: Lilldraken
Ålder: 51 år
Bor: Tyresö, Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2007-03-06
Senast inloggad:

Jag är nyss utexaminerad fotograf från Fotoskolan STHLM där jag pluggat till fotograf på heltid i två år. De mest intensiva och fantastiska två åren i hela mitt liv!

En vacker dag (eller en sen kväll/tidig morgon) poppade den där tanken upp om att det jag jobbar med just nu kanske inte är vad jag egentligen vill göra i resten av mitt liv. Eftersom jag i princip alltid har fotograferat, så testade jag att söka in till Fotoskolan STHLM och den där dagen när beskedet kom att jag blivit antagen...

Så jag tänkte att jag vill inte bli gammal och ångra allt det där jag aldrig gjorde så jag tog mod till mig och tog tjänstledigt från jobbet och pluggade istället på heltid. Kämpigt med barn och familj och skola och allt men det gick! Och nu i våras när jag blivit klar så fick jag beskedet att jag blivit uppsagd från mitt jobb på grund av arbetsbrist, och om jag ska vara riktigt ärlig så är det det bästa som kunde hända! Läskigt, men också en chans att våga satsa!

Det är få förunnat att göra det de älskar så jag ska ta tillvara på varenda dag och njuta av varenda minut! Sedan skolan slutade har jag haft många uppdrag som bröllopsfotograf och man kan säga vad man vill om det, men jag har aldrig haft det roligare! Man får vara med om en helt magisk dag tillsammans med brudparet och man får tillfälle att fånga de mest fantastiska bilder. Det är en dag fylld med äkta glädje och kärlek, det är inte mycket som kan slå den känslan!

Än ligger det bara några gamla bilder här på fotosidan och skvalpar, det ska jag ändra på så fort jag har tid, men är du mer nyfiken på vem jag är så maila eller kolla in min hemsida!
www.drakenlind.com, jenny@drakenlind.com

Önskar er många härliga bilder,
Jenny

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Människor, blickar, en rörelse... Allt!

Drömbilden är:
Att lyckas förmedla den där speciella känslan med en bild...

 
10 Favoriter
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS