Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Alex_Holo
Ålder: 33 år
Bor: Hölö, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2007-03-11
Senast inloggad:

Jag jobbar idag på Scania och har blivit mer och mer intresserad av fotografering. Det har alltid funnits tillgång till en kamera, men dom lite äldre analoga kamerorna har aldrig intresserat mig.

2003 fick jag min första digitalkamera, en Olympus mju mini digital s, då började jag fota på riktigt. Under en vecka (te.x ett scoutläger) kunde jag ta över 1000 bilder, men då frågar några vad som är viktigast, kvalitet eller kvantitet. Efter lite mild kritik från vänner och bekanta, som tyckte att bilderna började bli för dåliga, började jag jobba på att ta bättre bilder.

2007 fick jag min andra egna kamera, en Sony A100, det var först då jag började jobba på allvar för att ta bättre bilder. Idag fotar jag inte bara för att det är kul att ha ett minne från ett evenemang, utan för att bli en bättre fotograf. Det behöver heller inte vara något speciellt tillfälle för att jag ska ta några bilder, utan jag kan bara ta min kameraväska och gå ut och hitta nya spännande motiv, eller försöka hitta nya och bättre sätt att fotografera på, bara för att bli en bättre fotograf. Är även sen -09 ägaren av en 10megapixels kompakt kamera av modell LUMIX, som jag försöker bära med mig dagligen för att fånga livets ögonblick. Det var min fotokarriär i korthet. Vill ni veta något mer om mig får ni väl skriva i gästboken.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Action / Äventyr, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
kameran med på tok för många tillbehör!

 
blandat
Vanligt
4 bilder
Vilda djur
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS