Annons
Användarnamn: Fiddan
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-03-12
Senast inloggad:

Jag är en dynamisk person, som man ofta hittar klättrande uppför väggar, krossande is, och lekande dumdristiga lekar på cykel eller häst. Det har hänt att jag har designat om busstationer över lunch, för att effektivisera dem med hänsyn tagen till trafikflödet. Jag ger psykiatriker goda råd rörande musslors sexualvanor. Jag både läser och talar latin och grekiska; jag översätter syddialekter åt flyktingar norrifrån. Jag skriver prisbelönta konserter för piano och blockflöjt. Jag handhar tid effektivt. Emellanåt trampar jag vatten tre dagar i sträck. Jag spelar Alfapet medan jag arbetar med databehandling, tittar på TV, och för skarpsinniga diskussioner. Jag vinner, även när jag spelar medan jag navigerar på bergsvägar i öknen. Jag kan trampa min mountainbike uppför branta backar utan att sakta ned och jag bakar 30-minuterskakor på 20 minuter.

Med hjälp av en trädgårdsslang och två enliters kaffeburkar fyllda med vatten, försvarade jag en gång på egen hand en liten by i närheten av Quito Ecuador från en armé av 15 miljoner vildsinta krigarmyror.

Jag är chokladberoende. En gång gick jag 4 mil till fots längs blöta bergsvägar för en enda chokladkaka. Jag drömmer om Cloetta och ägglikör. Jag är en människokännare, kallad "en stor kommunikatör"; jag framträder bara korta stunder på möten och sociala tillställningar, till och med de i mitt eget hem.

Jag är arbetsnarkoman: jag sover en gång i veckan, och då lyssnar jag på oförkortade talböcker i sömnen. Fysikens lagar är inte tillämpbara på mig. Jag balanserar, jag tävlar, jag väver och jag duckar. Jag busar.

 
Blandat
Vanligt
2 bilder
Gryning
Vanligt
2 bilder
Jobb
Vanligt
2 bilder
Ola
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS