Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Henrik Bergström
Ålder: 40 år
Bor: Härnösand, Västernorrlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2007-03-18
Senast inloggad:

Amatörfotograf som ofta får höra att jag tar bra bilder och att jag lyckas fånga verkligheten i människor och natur.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Mode, Posering, Svart-vitt, Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
2004-06-07 21:59 Solen är bakom ett berg och den lyser sådär magiskt vackert på molnen ovanför i alla möjliga gul-röda färger. Allt detta speglas på den nästa spegelblanka sjön vilket gör allt ännu vackrare. Jag var ute med min bror och fångade några vackra bilder i solnedgången.

Mitt sämsta fotominne:
Sommaren 2006, var ute i skogen och promenderade och lyckades träffa på ett vackert och ståtligt lodjur. Tyvärr hade jag ej med min kamera vilket jag ångrar än idag.

Min största inspiration:
För tillfället söker jag ny inspiration genom fotosidan.se och genom att skaffa mig större möjligheter genom att så småningom köpa in en systemkamera.

Jag fikar helst:
Choklad och ost/skinmacka.

I kameraväskan har jag alltid:
I dagsläget: Kameran endast.

Drömbilden är:
Att ha förevigat en stor historisk händelse.

 
Mina bilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS