Annons
Användarnamn: Andreas Brydolf
Bor: Karlstad
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-03-31
Senast inloggad:

Karlstadsbo, f.d. lulebo, och ursprunglig hufvudstadare. Pluggat statsvetenskap men har nu slagit in på miljövetenskap med eventuell statsvetenskaplig inriktning.

Började med mitt fotografi nånstans runt 2000 då jag med skolans analoga kameror fick blodad tand och sedan köpte den då tämligen imponerande 1,3MP-kameran som på intet sätt var en systemkamera. Det gick sedan över till en Konica Minolta Systemkamera (som var anaolog). Dock var den analoga begränsningen för stor vilket gjorde att jag köpte en Fuji Finepix S9500 - kameran som inte är en systemkamera men ändå är det. Den kameran skänkte mig stor glädje men efter ett par år blev begränsningarna för påtagliga (särskilt då jag gillade macrofotografering av insekter, vilket är helt hopplöst med kameran med trögast fokusering på jorden). Gick då vidare (nyligen) till den kamera jag har nu, Canon EOS 450. Den kameran är jag helt otroligt nöjd med. Har sen dess köpt till några objektiv och det känns som att mitt fotograferande har höjts till en, för min del, bra nivå.

Fotograferande för mig är i princip en ursäkt för att utforska världen. När man söker av det man ser efter möjliga fotografier ser man världen på ett helt annat sätt. Man ser saker man inte såg innan och man ser saker som är helt nya för en och saker som man aldrig riktigt reflekterat över tidigare. Detta är det som gör att jag fotar. För att det gör att jag får se världen på ett sätt som jag tidigare aldrig sett den.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En varm och solig dag då alla bilder blev bra!

Mitt sämsta fotominne:
En kall och fuktig dag och alla bilder blev kassa..

Min största inspiration:
Alla duktiga fotografer här på fotosidan.se.

Jag fikar helst:
Kaffe i universitetsbiblioteket..

I kameraväskan har jag alltid:
Vatten. Utan vätska blir de akrobatiska ställningarna med krav på absolut stillhet i rörelserna minst sagt svåra.

Drömbilden är:
..en riktigt stor kärrspindel

 
Vyer och landskap
Vanligt
0 bilder
Efterbehandlat
Vanligt
1 bilder
Mänskligt skapt
Vanligt
0 bilder
Natur & djur
Vanligt
2 bilder
Former
Vanligt
0 bilder
Insektsvärlden
Vanligt
7 bilder
Människor
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS