Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Aicha52
Ålder: 72 år
Bor: Förslöv, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1970
Medlem sedan: 2007-04-13
Senast inloggad:

Fotograferade mycket när jag var yngre. Min morbror var duktig fotograf och deltog i många fototävlingar och han lärde mig massor. Jag har vunnit flera tävlingar, fast bara som modell till honom :-) Under flera år har det mest blivit familjebilder men nu är är jag sugen på att börja fotografera mer "seriöst" igen, både för jobbet och privat.

Har äntligen bestämt mig för vilken kamera jag vill ha. Det blev en Pentax igen. En K 10D. Min första kamera var en Asahati Pentax Spotmatic F som fortfarande finns i min kameraväska, tror den är ur funktion men som jag älskade den kameran! Tog helt fantastiskt fina bilder år efter år. Nu har jag beställt en mellanring från Pentax så jag kan använda mina gamla objektiv med skruvgänga.

Har också en analog systemkamera, Canon EOS 3000 som knappt är använd, eftersom jag tycker det är för dyrt att framkalla filmerna. Är någon intresserad av att köpa är jag mottaglig för bud.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur, , Arkitektur, Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Landskap
Vanligt
3 bilder
Mina bilder
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS