Annons
Användarnamn: AHphotos
Ålder: 30 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2007-04-14
Senast inloggad:

Min kamera är en Nikon D50, och är en digital systemkamera. En hemskt bra sådan som passar mig perfekt. Jag älskar att fotografera med den för den kan ta så snabba bilder, så att man för säkerthets skull inte missar just "det där". Mitt foto intresse har jag haft hela livet, men det var inte förräns 5:an jag började få ett brinnande intresse för fotografering och köpte min första egna kamera. Det var en digitalkamera vid namn Canon E40. Men snart ville jag ha nåt mer, nåt jag kallade "stor svart proffs kamera" hehe ;) Och så fick jag min första systemkamera. Helst tycker jag om att fotografera djur och natur. Älskar att fotografera fria hästar, eftersom jag rider och har ett brinnande intresse för hästar och ridning också.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Barn, Bröllop, Mode, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, , Sport / Motorsport, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det måste varit när jag skulle fotografera en kompis med min digitalkamera i mörkret, och när det blåste som attans. Men jag lade märke till bakgrunden också. Det såg ut som ett spökhus men dte var en skola som bara hade några lampor tända. Men ack då vilekt fint kort. Men kompis lutade sig mot en lyktstople, och håret blåste, och den fräcka bakgrunden. Jag kunde inte annat än le.

Mitt sämsta fotominne:
Det är nog när jag skulle fotografera en stegrande häst och underlaget var en massa lera för dte hade regnat dagarna innan. Så usch var skvätte på mig, men som tur skyddades kameran eftersom jag hade skylight filter på.

Min största inspiration:
Mig sjävl ;)

Jag fikar helst:
Vet inte, där det finns fin utsikt för fotografering, och så hemma :)

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera - Nikon D50. Extra betterier. Extra minneskort. Flera objektiv. En fotobok. Extra axelväska. Och ett skylight filter.

Drömbilden är:
En stor svart stegrande häst med lång man och världens klaraste blå himmel till på köpet. Gud så fint :')

ANNONS