Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: MARINFOTO
Bor: Mölndal, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1964
Medlem sedan: 2007-04-17
Senast inloggad: 2024-01-10 16:43

Har registrerad firma - Marinfoto, och säljer bilder från ett omfattande bildarkiv. Levererar även bilder till bildbyrå.
Fotograferar både över och under vattnet. Aktiv undervattensfotograf sedan mer än 40 år.Reser mycket och fotograferar utanför Sverige. Publicerar resereportage och artiklar med bilder. Deltagit i en rad utställningar med undervattensbilder från Nordiska vatten, Röda Havet och Smaragdhavet.

Har fotograferat i över 30 år med Hasselbladsystemet, men gick sedan några år tillbaka över till digital småbild. Medlem i den välkända dykarklubben DK Kraken. Till skillnad från flera duktiga fotografer i klubben, tävlar jag inte med mina bilder. Syftet med min fotografering är att dokumentera verkligheten och naturupplevelser. Motivet måste vara konkret.

ANNONS