Annons
Användarnamn: Sabince
Ålder: 37 år
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2007-05-01
Senast inloggad:

Hey:) I'm a self-taught photographer and talentscout based in sweden,but I plan to work wherever life takes me. Im a dreamer..yes Im one of them that would have to live a 1000 lives to fullfil my dreams, i have accomplished some, and failed in some other, while the rest is still pending, but i do not see it like a mission, life is so much bigger then undertaking missions, some are even given to you without you wanting them, the biggest one, life itself.

Vem är jag?


Mina intressen:
Mode, Action / Äventyr, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag fick en oerhört vacker tjej som var oerhört blyg att öppna upp sig och blomstar upp framför kameran. Alla trodde på att detta var omöjligt inklusive hon själv . Den underbara känslan jag ficka av att se henne bli så glad och stolt över bilderna på sig själv var överväldigande. Det var där mitt intresse för foto började. Våren 2006.

Mitt sämsta fotominne:
Jag fotade 2 surfare i vattnet ,hoppandes in i vattnet,upp i luften, det var perfekt ljus, vackra skuggor och livsglädjen fastnade på bild mitt i ett hopp. Dessa bilder är nu blott ett minne,, för kortet blev spårlöst försvunnet....!!!!!!!

Min största inspiration:
Själen...

Jag fikar helst:
mmm...glass med nougat,kladdkaka med grädde, hallon bakelser med maräng, krispig äppelkaka med vaniljsås..

I kameraväskan har jag alltid:
batteriladdare,,

Drömbilden är:
kärleken...

 
Photo by Sabina Tabakovic
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS