Annons
Användarnamn: djeen
Bor: Näsåker (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2007-05-01
Senast inloggad:

Jag bor på landet och föder upp ponnyer med min familj. Åker på en hel del fotouppdrag runt om i landet åt olika hästtidningar. Är även frilansande skribent och försöker förstås kombinera fotograferandet och skrivandet i största möjliga utsträckning.

Köpte min första kamera 1980, började fotografera med systemkamera 1984 och har använt mig av Olympus OM-1 och Olympus OM-10. Dessa gick sönder med tiden och 2006 var jag utan kamera. Fick möjlighet att låna en långzoomare under 2007, och fick smak för digital fotografering. Använder nu en Olympus E-510 sedan december 2007.

Nu har jag rensat ganska hårt i mina gamla album här på fotosidan, har mest sparat bilder med kommentarer. Men även några bilder med kommentarer åkte med i städningen då jag inte alls tyckte de representerade mig längre. TACK för alla kommentarer jag fått - både på de bilder jag plockat bort och de som ligger kvar.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Barn, Reportage / Situation, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hösten 1995, fotouppdrag med hästar i höstfärger. Tre rullar färg och en rulle svart/vitt - nästan alla bilder blev lyckade och många av dem hör fortfarande till mina favoriter. En dag då nästan allting stämde!

Mitt sämsta fotominne:
Hösten 2006, nybörjare med digitalkamera. Ungefär 300 fina bilder av djur och natur i höstdimma försvann. Jag lagrade dem aldrig på något annat sätt än på minneskortet, och utan att jag förstod hur hade jag raderat dem. Saknar bilderna!

Min största inspiration:
Jag blir inspirerad av andras fina bilder, det peppar mig till nya utmaningar. Testar många av idéerna jag får av andras bilder här på fotosidan.

Jag fikar helst:
Pulverkaffe med mjölk, goda mackor till det - gärna med fetaost och lök.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamerans bruksanvisning - behöver fortfarande kolla upp funktioner allt eftersom nya utmaningar dyker upp.

Drömbilden är:
Jag vill klara av att fånga vatten i rörelse på bild på samma sätt som man ser det i verkligheten.

 
2007-2009
Vanligt
2 bilder
Gamla bilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS