Annons
Användarnamn: Chicano
Bor: Malmö
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-05-06
Senast inloggad:

Hej!

Jag är en mycket kreativ person på 32 år som aldrig har ägt en kamera förren nu när det äntligen kom på plats med både pengar till en kamera och ledighet från jobb.

Jag är en amatörernas amatör när det gäller att hanter en kamera (har en EOS 400D somjag köpte nu i April) men tack vare att jag finner det så otroligt intressant och roligt känns det som om det inte finns begränsningar på hur man kan fånga ett ögonblick eller ur vilket perspektiv man kan se det ifrån osv.

Jag har alltid haft ett öga för detaljer som jag brukar säga och har alltid varit intresserad i allt som är vackert för synen, andra intressen är bild/teckna, hantverk inom alla områden som trä,smides,keramik,glasblåseri, instrument samt innovationer.

Fick tips om denna sidan av en god vän som också är medlem här och jag ser verkligen framemot att få lära mig ALLT om hur en kamera fungerar och vad man ska tänka på mm.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Posering, Vilda djur, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Porträtt
Vanligt
4 bilder
Min fritid
Vanligt
2 bilder
Om ett cafe
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Malmös vattenfall
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS