Annons
Användarnamn: fotogurkan
Ålder: 28 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2007-05-13
Senast inloggad:

Mitt namn är Hanna Martinson och jag är 14 år. Jag brinner för fotografering och fotar helst människor, natur och ibland sport. Min första kamera var en begagnad Nikon D50 som jag använde flitigt fram till i början av 2009 då den tog sitt sista kort. Sen dess har jag fotat med en Nikon D60, är mycket nöjd med vad kameran presterat hittills.

Har på senaste tiden början tänka på att uppgradera mig, och det är en Nikon D7000 som ska ersätta min D60 snart.

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Vilda djur, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag köpte min Nikon D50, jag var överlycklig!

Mitt sämsta fotominne:
När min D50 gick sönder, det var det värsta jag vart med om.

Min största inspiration:
Chase Jarvis.

Jag fikar helst:
I Göteborg.

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon D60 kamerahus, Nikkor 18-55mm kitobjektiv, Sigma 55-200mm, Nikon Fjärrutlösare ML-L3, minneskortsläsare, USB-minne.

Drömbilden är:
En riktigt snygg macrobild på en blomma, att komma riktigt nära. Ett porträtt med kort skärpedjup med vackra färger i bakgrunden.

 
Lost in the sounds.
Vanligt
5 bilder
3 november
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS