Annons
Användarnamn: Sandran
Ålder: 44 år
Bor: Uppsala, Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1988
Medlem sedan: 2002-08-26
Senast inloggad:

Hej!

Det var längesedan jag var aktiv på fotosidan så bilderna som finns här är ganska gamla. Jag tänkte ständigt att jag ska fota mer, ta med kameran mer och sådär. Ändå blir det mest enkelt vardagsfotande då och då med mobilkameran. Kanske är det verkligen dags att rycka upp sig nu?

Jag är inte intresserad av teknik mer än nödvändigt men desto mer av känsla och upplevelse. Tidigare gillade jag att fota konsertfoton, och det är fortfarande intressant även om musikupplevelsen går före. Det är svårt att uppleva konserten till fullo genom en lins.

Förutom att fota så älskar jag att titta på bilder. Gärna dokumentära bilder i både svartvitt och färg (men aldrig blandat i samma bild). Mary-Ellen Mark och Annie Leibovitz är två favoriter. Såklart.

I väntan på nytillskott, kommentera gärna mina gamla bilder!

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Reportage / Situation, Svart-vitt, Arkitektur, Porträtt, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Kaffe och en schyst macka. Eller en kanelbulle.

 
Music like mercy
Vanligt
5 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Studying stones
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS