Annons
Användarnamn: Sneckenström
Bor: PARTILLE, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1975
Medlem sedan: 2007-05-30
Senast inloggad:

Började fotografera som tioåring. Fick en Kodak Instamatic av min far. Pappa hade köpt den hos Folkes Foto i Lindesberg. På den tiden var det dyrt att fotografera varför motiven valdes med största omsorg. Min morfar har inspirerat mig. Han fotade och filmade hela livet. Har massor av sparade bilder i lådorna. Numer gillar jag att överraska med mitt fotograferande. Är mycket nöjd med julkortet anno 2006 som ligger utlagt på Fotosidan. Kan ägna stor omsorg år att fundera ut ett motiv. Kanske det beror på att jag i början inte hade råd att fotografera allt jag ville. Nu är det så enkelt med den digitala tekniken. Blir det inte bra så skicka det i papperskorgen, snäpp.

Numer går jag igång på gamla hus, gärna industrilokaler. Kan smyga omkring länge i en nedlagd industribyggnad. Gillar överhuvudtaget gamla ting då jag är lite av en samlare, ganska mycket enligt min sambo som då och då hotar med att flytta om fler ting inköps. Gillar allt ifrån bilar (60-70-tal) till en ganska stor samling äldre kokböcker.

Ge mig beröm, men också svidande kritik. Det är bra att komma ner på jorden emellanåt.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Arkitektur, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle fotografera vattensprut ifrån vattenslangen. Jag hade fixerat vattenslangen mellan några stenar. När jag släppte på vattnet lossnade slangen och dränkte min nya kamera.

Jag fikar helst:
Smörgåsar och kaffe. Helst nära vatten varma dagar.

I kameraväskan har jag alltid:
Ett extra minneskort.

Drömbilden är:
inte tagen ännu !

 
Wadner Beach Hotell, Banjul, Gambia
Utställning
0 bilder
Härene gamla kyrka
Utställning
0 bilder
Skogsvrak
Vanligt
0 bilder
Stråssa
Vanligt
0 bilder
Abandoned
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Blommor & Bin
Vanligt
2 bilder
Hur mås det ?
Vanligt
0 bilder
Motorkonst
Vanligt
1 bilder
Fiskporträtt
Vanligt
2 bilder
Lite blandat
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS
Advertisement