Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: MaxStrandberg
Ålder: 46 år
Bor: Kalmar län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2007-06-07
Senast inloggad:

Akvarist och nattuggla.

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Vilda djur, , Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första gången jag fick låna en digital kamera för att fotograferade mina akvariefiskar, vilket jag sett fram emot under lång tid. Jag fotade under en hel dag och långt in på natten och var under hela den tiden helt extatisk. Det var som en enda lång adrenalinrusch. Jag glömde helt bort att äta efter att jag börjat fota, inte förrän långt efter läggdags upptäckte jag att jag var rejält hungrig och inte hade ätit sedan frukosten.

Mitt sämsta fotominne:
En kompis ville ha action bilder på en liten motorbåt för att sätta ut i en säljes annons. Min kompis hade en ung son som fick köra båten ensam medan jag stod och fotade från en brygga med min kompis bredvid. Fotograferingen var färdig och sonen skulle köra tillbaka båten till bryggan. Tyvärr hade han för hög fart och var på väg att köra hårt in i bryggan. Istället för att fotografera den analkande krocken försökte jag istället bromsa båten genom att möta båten sista metern med mitt ena ben och hålla stånd mot bryggan så hårt jag kunde. Tack vare detta klarade sig båten, sonen och bryggan helt utan skador, men jag fick istället min fot fastklämd mellan båten och bryggan. Hade ont i foten i en månad efter det.

Min största inspiration:
De oändliga möjligheterna under ytan.

Jag fikar helst:
Inomhus framför ett akvarium eller utomhus i skön natur en vacker vårdag.

I kameraväskan har jag alltid:
Digitalkamera och minneskort.

Drömbilden är:
Förhoppningsvis någon av de bilder jag kommer att fotografera i framtiden.

ANNONS