Digitalfotografi. Paketutgåva 3 delar - Scott Kelby


Summmering

Alla tre Digitalfotografiböckerna av Scott Kellby i en specialdesignad box!

Digitalfotografi första delen
Detta är inte en teoribok full av förvirrande jargong och detaljerade begrepp. Det är en bok som talar om vilken knapp du ska trycka på, vilka inställningar du bör använda och när du ska använda dem.

Digitalfotografi andra delen
Varje sida i boken behandlar ett enskilt koncept som bidrar till att utveckla ditt fotograferande. Varje gång du vänder på bladet lär du dig ytterligare en professionell inställning, ett verktyg eller ett knep som du använder för att omvandla dina foton till konst som skulle platsa på ett
galleri.

Digitalfotografi tredje delen
Tredje delen tar vid där de andra böckerna slutar. Här finns det ännu mer av ”Aha, är det så man gör” och ”rakt på-sak”- och ”skippa-teknik”-snacket – alltså det koncept som gjorde Digitalfotografi till världens bäst säljande bok om digital fotografering.

Scott Kelby
är världens mest säljande författare inom kategorierna datalitteratur och teknisk litteratur. Han är också utgivare av tidskriften Photoshop User och ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP). Han är värd för Photoshop User TV och har sedan 1993 undervisat Photoshopanvändare över hela världen. Scott är risbelönt författare till mer än femtio böcker,däribland Photoshop CS4 för digitalfotografer (Pagina Förlags, 2009), Photoshop Lightroom 2 för digitalfotografer Pagina Förlags, 2009) mfl.

Artikelnummer 9789163609626
Författare: Kelby, Scott
Språk: Svenska
Utgiven 2010-01-31, Pagina Förlags
3 böcker i en kassett. 234 x152x47 mm

Köpvillkor:
49 kr i frakt inom Sverige oavsett antal böcker i beställningen. Inbetalningsavi medföljer i försändelsen. Beställningar över 1000 kr eller till adress, annan än folkbokföringsadress, sänds som postförskott. För leveranser till utlandet gäller dessutom porto enligt svenska postens portotabell samt förskottsbetalning via banköverföring (IBAN) eller Paypal. För fullständiga köpvillkor se www.nevabooks.se/villkor.htmMiops Capsule360