Annons

Lowepro CompuRover AW


Summering

En allväders-ryggsäck med tre funktioner i en. Utrymme för kamerautrustning, bärbar dator och andra privata saker. Med Sliplock och särskild ficka för minneskort. Ergonomisk utformad ryggsäck för ...

Läs mer


Betyg


(4.67/5)
(4.67/5)
(4.5/5)
(baserat på 6 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Ulf Thrysin
2012-02-17 Ulf-C

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 3
PLUS: Hållbar, bra kamerafack.
MINUS: Klumpig, halvbra bärsystem, konstig storlek, ful(?)

Helt okej väska, även om jag tycker den är lite väl stor för normal användning. Känns för klumpig för att bära runt på för en dagstur och för liten för att fungera som stor reseryggsäck om man är borta ungefär en vecka.

Bärsystemet är okej, men är man van vid riktiga vandringssäckar så lämnar det en hel del att önska.

Gillar dock kamerafacket, utrustningen ligger väl skyddad. Datorfacket är också helt okej, väl vadderat dock alldeles för stort för min 13" macbook. Skulle nog säga att väskan helt enkelt inte passar hur jag fotar eller reser.

Brukar mest bli att jag tar ur kamerainsatsen från denna och packar ner i en större vandringsryggsäck och har med en annan mindre ryggsäck för dagsutflykter.
Håkan Bergknut
2008-11-12 Håkan Bergknut

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Rymlig och massor av smarta lösningar. Gedigen kvalité.
MINUS: Inga

En smart ryggsäck som täcker de flesta behov. Den är gedigen och rymmer en normalstor kamerautrustning, dator, ett ombyte och diverse småprylar. Stativet fäster man smart på baksidan av ryggsäcken. Jag har haft min i ett år och är supernöjd! Om det är något negativt så är det att den är lite för stor och otymplig för dagligt bruk, men å andra sidan sväljer den det mesta. För att göra saken ännu bättre håller den utrustningen torr även i ösregn.

Köpt hos: Cyberphoto
Andreas Jelvefors
2007-11-11 And-Jel

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Rymlig, passar laptop pc 17 tum
MINUS: För stor att konka omkring på till vardags

Det här är ingen ryggsäck att kånka på till vardags. För mig är detta kanske den perfekta reseryggsäcken om du vill ha med hela din kamerutrustning,( åtminstone plats för 4 objektiv samt blixt och lite annan utrustning), samt en 17 tums laptop.
Det var svårt att hitta någon ryggsäck som passade för min 17tums PC laptop, men i den här säcken ligger de bra skyddad med tjock vaddering i ryggfacket och passar perfekt.Vill jag komma åt kameran snabbt så är facket i botten ganska snabbtillgängligt och ger god översikt över utrustningen. Men du måste sätta ned ryggsäcken för att komma åt.Ska du på stranden kan du få plats med lite fika badbyxor och en handduk i ovanvåningen.
Men ryggsäcken känns på tok för stor att bära med sig på olika vardagsevenemang i hopp om att få ett bildtillfälle. För det använder jag Lowpros Slingshot AW 200.

Liknande produkter: alla möjliga....

Köpt hos: NetOnNet

Pris: 1400
2006-11-12 fredrikt

Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: laptop facket som kan användas för käder när man inte har datorn med. stort övrefack som är relativt lätt överskådligt(om man inte packar det för fullt) många små lätt åtkomliga fack för småprylar
MINUS: inga egentliga, skulle va att väskan ibland kan kännas lite väl stor, så det kan vara bra att ha en mindre väska också när man inte behöver hela utrustningen med

Har nu haft väskan i ett par månader, och jag är fortfarande helnöjd. Väskan sväljer lätt min D70 med 18-70 på, en 80-200, 50mm, sb 800 i orgiginalväska, 105mm macro, laptopen, 180mm, stativ(på utsidan) + övriga småsaker som baterier, minnes kort, filter, termos, kläder, ficklampa, matlåda, bateriladdare mm.
Kvalietetn är det inget fel på, lowpreklass raktigenom.
Bekväm att bära med många instälnings möjligheter för att få den att sitta bra.

Liknande produkter: -

Kundtjänst: GE Foto på Åland, alltid bra och snabb service

Köpt hos: GE Foto
Mikael Larsson
2006-06-27 miklar

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Genomtänkt, bra utrymmen för kamera och dator
MINUS: Inga hittills

Har just fått min ryggsäck och har inte hunnit testa den mer än kollat igenom den, provat att packa den mm.
Dock verkar den bra. Jag får plats med hela min utrustning inklusive det utrymmeskrävande Sigma 70-200/2.8. Dessutom särskild ficka för bärbar dator med 17-tumskärm. Sen finns det plats för extrautrustning man kan behöva som regnställ eller tröja mm. Mellanväggen och insatsen för kamerautrustning går att ta ur och då har du en 40(?)l-ryggsäck. Bärsystemet verkar gediget och höftbärarbältet går att ta av. Sen finns inbyggt regnöverdrag. Bakpå finns ficka att ta ut för att stoppa stativ i och spänna fast.

Verkar vara en gedigen och genomtänkt ryggsäck som passar väl till pass nu då jag ska ner till Frankrike och kika på Tour de France.

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 1595
2005-11-18 Micasp

Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Sitter bra över axlar å rygg... och lätt att komma åt både kamera pch dator...
MINUS: Känns inte riktigt lika trygg som min förra Crumpler väska...

Kanon väska... stora utrymmen för kamera och objektiv, som dessutom är lätt åtkommliga..finns fack fär de mesta... å smart stativ förvaring....

Köpt hos: Ericssons foto Mölndal

Pris: 1500
ANNONS