Annons

Lowepro Flipside 500 AW II


Summering

LowePro Flipside 500 AW II
LowePro släpper uppdaterade ryggsäckar i den populära Flipside-serien. Storleksmässigt ligger de nära sina föregångare, men designen har ändrats en del - både utanpå och ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Jan Nyberg
2020-11-03 Najp

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Lätt, rymlig, öppnas mot ryggen, bra rymligt fack på utsidan, regnskydd ingår samt prisvärd.
MINUS: Ser inga direkta minus med denna väska. Storleken medger att man kan fylla ryggsäcken med en oherrans massa utrustning och då blir den rejält tung.

Har sedan tidigare Flipside 200 & 400 AW och gillar konceptet med att man kommer åt innehållet utan att behöva lägga ner ryggsäcken på marken. Kunde uppleva att Flipside 400 AW var något liten samt att stativet inte satt helt perfekt.

Jag var ute efter en större enhet som kunde rymma min utrustning samtidigt som att den inte vägde för mycket. Med tanke på att den endast väger strax över 2 kg så gör den jobbet fantastiskt bra. Andra ryggsäckar med likvärdig spec väger minst ett kilo mer.
Utan vidare så får jag i en större zoom lins, ett par tre linser med kortare brännvidd, filtersats, samt lite annat smått och gott. Smart fastsättning av stativet med dolt spänne som man tar fram vid behov.
Ett veck på mitten på locket gör att man enkelt öppnar dragkedjan halvvägs och viker upp locket och får då lätt ut kamera med monterad objektiv.
Ryggsäcken är skön att bära och har haft den på ryggen åtskilliga timmar utan problem.
Detta är min nya favorit!

Pris: 1800
ANNONS