Annons

LowePro Inverse 200 AW


Summering

Inverse AW är midjeväskor designade för den digitala kamerautrustningen. Ett påkostat midjebälte gör att man skonar rygg och nacke. Smidigheten med midjeväska gör det också till ett perfekt vl vid ...

Läs mer


Betyg


(4.5/5)
(baserat på 4 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Fredrik Beskow
2014-07-14 FredrikB
PLUS: Välbyggd (det är ju en Lowe Pro!), smidig för en mindre utrustning.
MINUS:

Smidig väska av mindre modell. Rymmer FF-hus + 24-70 och ett extra objektiv + småprylar. Går att använda som båda axelväska och midjeväska. Smart!

Jag har använt den som midjeväska fram (på magen) samtidigt som jag haft en vandringsryggsäck på ryggen. Funkar bra! Går även att stuva under locket på vandringsryggan.

Pris: 700
Stefan Persson
2011-07-16 Stefan Persson
PLUS: Får plats med det man behöver. Lämplig och smidig!
MINUS:

Sitter bekvämt och är lättåtkomlig! Får plats med om man trycker till lite min D90 m BG och 70-300 monterat. dessutom två till gluggar och en blixt + lite småprylar. Man kan bära en liten ryggsäck på ryggen dessutom!

Liknande produkter: Adventure icebreaker medium.

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 395
Christer Johansson/BF
2009-01-01 Christer Johansson
PLUS: Lättåtkomlig och rymlig. Smidig, jag använder både bältesrem och axelrem och hänger då stativet bakom ryggen. Inte i vägen för kameraryggsäcken då den är med. Finns fäste till stativet även under väskan.
MINUS: Kan faktiskt inte komma på något. Andas kvalitet och funtionalitet.

Har en D90 med batterigrepp och ville ha kameran lättillgänglig. Fungerar utmärkt. Får ner 2 extra objektiv och tom mitt Sigma 28-70 kan sitta på kameran.

Liknande produkter: Har ej hittat någon.

Kundtjänst: Ej behövt anlitas

Köpt hos: Fotosonic

Pris: 770
2008-07-30 Tobban
PLUS: Kvalitet, lagom liten att kunna ta med sig överallt, allvädersskydd, stativremmar,
MINUS: Blir lätt framtung och känns aningen obalanserad.

Beställde denna då jag ville ha en väska att alltid kunna ha med mig överallt. Den är av god kvalitet som alla LowePro väskor. Ville ha plats med en D200 med batterigrepp. Mätte noga innan att den verkligen skulle få plats, då jag såg på bilderna att den verkade rätt så liten. Men nu när jag fått den kan jag konstatera att det är precis så att jag får ner min D200+MB-D200 i väskan. Dessutom får jag ner ett Nikon AF-S 70-300 objektiv (alt. en SB-800 blixt), plus lite andra mindre tillbehör som självutlösare, filter, batteri och minneskort. Dessutom kan man hänga på sitt stativ under väskan.
Den sitter rätt så skönt runt midjan om man inte lastar den allt för tungt. Jag kan konstatera om jag fyller den med kamera, objektiv och statis så blir den väldigt framtung och sitter inte slätt utför magen/ryggen. Den tippar helt enkelt framåt. Men efter att ha bärt den i åtskilliga timmar så har jag inte fått ont av den.
Den medföljande axelremmen funkar bra, men tillika min Lowepro Slingshot 200 så kommer man nog få ont i ena axeln efter ett tag med axelremmen. Den blir också lite mindre smidig att ta av och ta på sig med axelremmen.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 645
ANNONS