Annons

Nikon WT-5


Summering

WT-5 är en kompakt trådlös sändare med hög prestanda för vissa digitala systemkameror från Nikon. WT-5 möjliggör kommunikation mellan en kamera och ett trådlöst nätverk och stödjer de trådlösa ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Bo Maltanski
2017-06-10 bomalt
PLUS: Enkelt att överföra bilder till FTP-server, dator, etc. Fjärrstyra flera Nikonkameror.
MINUS: Dyr. Inte så hög bildöverföringshastighet (kanske beroende på kamera). Bara kompatibel med Nikons proffskameror.

WiFi-sändare för att överföra bilder från kamera till andra enheter. Överföringen kan t ex göras till en FTP-server, en dator, etc. Kameran kan också fungera som webbserver som man från en dator surfar till för att ladda ned bilder. Det finns många olika inställningsmöjligheter som kan ställas in och lagras så att de sedan kan väljas beroende på vilken anslutning man vill göra.

Kan också ställas in så att bilder, allteftersom de tas, skickas till en FTP-server t ex. Överföringshastigheten är kanske inte den högsta (kanske beroende på kameramodell).

Inställningarna görs i kamerans display eller med programvaran Nikon Transmitter Utility som med USB-kabeln laddas över till kameran.

WT-5 kan också användas för att samtidigt fjärrstyra flera Nikonkameror, förutsatt att de också är utrustade med WT-5-enheter.

Kundtjänst: Bara den bästa

Köpt hos: Foto ABild

Pris: 4800
ANNONS