Annons

Olympus mju 790 sw


Summering

En minikompakt äventyrskamera på 7,1 megapixel som klarar ett fall från 1,5 meter, vattentät till 3 meter och frystålig ner till -10 grader! Massor av finesser, bla fyra undervattensprogram för ...

Läs mer


Betyg


(4.75/5)
(4.25/5)
(4/5)
(4.75/5)
(baserat på 4 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Madeleine Dahl
2008-12-09 Määd

Batterilivslängd: 5 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Bra, pålitlig, hållfast och vattentät
MINUS: Tar ibland långtid på sig att ta bild

Jag är mycket nöjd med karmeran. Tog långtid innan jag bestämde mig för den och jag ångrar inte.

Liknande produkter: Olympos

Kundtjänst: mycke bra

Köpt hos: Allkopiering Kristianstad

Pris: 2890
2008-03-27 larswsjolander

Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Robust, kompakt, lättanvänd
MINUS: saknar okular, gryniga bilder vid svagt ljus

En robust kamera som tar bra bilder om det är skapligt ljus, sämre med blixt eller i svagt ljus. Har testat den i två veckor i snö (alper och fjäll) och då fungerar inte displayen som annars är stor och har bra skärpa. Skulle ha behövt ett "titthål" för att se bilden i förväg. Nu blev det rätt mycket chansning ändå med skapligt resultat. Se www.larssjolander.info/Semester5.htm .

Köpt hos: NetOnNet
Per Karseland
2007-12-14 perka60

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Vattentät!!
MINUS: Brus - men det får man ta med denna kameratyp.

Köpt av det enda skälet att den är vattentät ned till 3m. Jag paddlar kajak och vill ha en säker kamera i bröstfickan. Den här är både platt och tät :-) Perfekt för "actionsport". Menyerna är enkla, finns tom en guide som man plippar sig igenom för att få rätt inställningar samt en massa (20 ca) förinställda program/scenarier. Enda minuset är väl bruset då, då den kompenserar det mesta via höjd ISO - men det får man ta med denan kameratyp.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 2650
Berth Westman
2007-09-08 klerk

Batterilivslängd: 5 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Tåligheten. Storleken. Mångsidigheten.
MINUS: Det har inte uppdagats något ännu. Återkommer så snart jag använt kameran mer.

En liten och mycket trevlig digitalkompakt på 7,1 Mpixlar. Filmmöjlighet med god kvalite. Massor av inställningsmöjligheter, dock inte manuella funktioner (typ A, S, M, manuell fokus mm). Hittar fokus lätt. Ansiktsdetektering om man vill. Automatisk upplättning av skuggor/dämpning av högdagrar, om man vill. Vattentät till 3 meters djup, stötsäker till 1,5 meter samt köldtålig till minus 10 grader. En utmärkt äventyrskamera. Har bara haft min sedan den 6/9 och kan därför inte ge något längre omdöme. Den första reaktionen va: Shit vad liten! Men den känns väldigt bra i handen. Man får passa så att inte vänster finger hamnar i skottlinjen, eftersom optiken sitter väldigt långt till vänster. Bra blixtbalans. 3xoptisk zoom. Videosekvenser går att filma, men ska jag vara ärlig så är kvalitén på dessa ganska dålig. Visserligen filmade jag i ett svagt ljus, så jag ska göra om det i normalt ljus utomhus så får vi se. Stillbilderna verkar bli desto bättre, dock syns viss tveksamhet i övergång mellan ljusa och mörka partier (kromatisk abberation???), men exponering och skärpa är inget man kan klaga på. Men som sagt, alldeles för lite använt för att spika kvalitén ännu.

Liknande produkter: Nej

Kundtjänst: Nej

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 2695
ANNONS