Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Nikon Coolpix 5600


Summering

Effektiva megapixel: 5.1
Optisk / Digital zoom: 3 / 4
Brännvidd (motsvarande 35mm [135] format): f/5.7-15.1 [35-105mm]
Beräknat antal bilder med interminne: 5/10
Motivtyper (inkl Motiv Assist): ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(4.5/5)
(4.5/5)
(4.5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Linus Karlsson
2006-02-09 _arson

Batterilivslängd: 5 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 4
PLUS: Fokuserar bra. Bra Zoom. Många inställningar. Bra kvalitet. Varnar automatiskt vid suddiga bilder.
MINUS: Lite plastig. Lätt att få ofrivillig rörelseoskärpa.

En kamera som passar mig perfekt. Lagom med inställningar att villa bort sig bland, liten och smidig, kanske lite plastig. Lagom tung. Nikons vanliga kvalitet.

Liknande produkter: Pentax Optio s60

Köpt hos: Onoff

Pris: 2000
2005-12-08 Lollipoppan

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Den är liten och smidig att ta med sig, tar inte mycket plats så får lätt plats i jackfickan, den tar mycket bra, klara och fina bilder, när jag köpe den fick jag med mig 2 uppladdningsbara batterier och en liten batteriladdare för 2 batterier också väldigt lätt och smidig att ta med på resan. Mycket lättskött. Enkel att använda, hittar fokus relativt snabbt och med en närgräns på 4 cm, bra batteritid, vanliga batterier, SD-kort. Filminspelning med ljud.
MINUS: Kan kännas lite plastig. Kanske lite för mycket funktioner för en nybörjare och så tycker jag kanske att monitorn är lite liten.

Jag tycker att den här kameran är väldigt bra.. Det är dock min första digitalkamera, men jag tycker att den ger välgit fina och klara bilder..

Liknande produkter: Jag har tittat på en HP Photosmart M407, en Konica Minolta Dimage E500 och en Samsung Digimax A5 innan men tyckte att den här uppfyllde mina krav mycket bra.

Köpt hos: OnOff

Pris: 1900
ANNONS