Annons

Canon Selphy CP510


Summering

SELPHY CP510 har kvaliteten och hastigheten som gör det roligt att skriva ut bilder. Sublimeringstekniken med 300 dpi ger bilder med hög kvalitet. När SELPHY CP510 har skrivit ut färgskikten i bilden ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(4.5/5)
(3.5/5)
(4/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Sven Lindberg
2006-11-17 Letes

Att använda: 4 Hållbarhet: 3 Driftsekonomi: 3
PLUS: Hög kvalité på utskrifterna, enkel att jobba med. Stor flexibilitet. Kreativ, man tränar upp sin förmåga att beskära bilder vilket man inte kan göra på samma sätt om bildfilerna skall lämnas in till en fotohandlare för utskrift.
MINUS: Lite grönstick i bilderna, vilket ev kan bero på att min kamera är satt i Adobes RGB medan skrivaren jobbar i sRGB. Medföljande programvara är lättarbetad men det hade varit en fördel om man kunde spara filerna efter trimning och ev composit-bilder, exempelvis 2 kvadrater i 10x20 cms formatet.

En mycket trevlig liten krabat! Man får verkligen utskrifter av god kvalité och med god hållbarhet. Vykortsfunktionen har vi använt flera gånger och glatt våra vänner med. Jag har dessutom köpt till 10x20 cms magasin och fotopapper (något dyrt visserligen) men detta tillbehör ökar användningsområdet ytterligare. Sublimeringsskrivarna kan rekommenderas till alla fotoentusiaster.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 600
Fredrik Hygren
2006-01-31 Hygren

Att använda: 5 Hållbarhet: 4 Driftsekonomi: 5
PLUS: Snabb, enkel, billig i drift
MINUS: Bara ca 50 cm inbyggd sladd till usb.

Har precis köpt skrivaren, föräldrarna har haft en likadan sen julen 2005, den funkar kanonbra! Mycket hög kvalitet, särskilt från nyare bra kameror, men även om man skriver gamla bilder från min Ixus V3, blir bilderna mycket bra, dock lite bleka, men det är ju lätt ordnat! Har du en Canon kamera och skall ha en fotoskrivare för vykortsformat, köp en sån här!

Köpt hos: Netonnet

Pris: 1190
ANNONS