Annons

Nikon COOLPIX 4100


Summering

COOLPIX 4100

(4.0 Effektiva Megapixel, 3x Zoom) Designad att ligga perfekt i handen. Kraftfull och enkel är COOLPIX 4100 en kompakt digitalkamera som uppnår högkvalitativa bilder på ett ...

Läs mer


Betyg


(3.67/5)
(1/5)
(2.33/5)
(2.67/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2005-04-23 krille_w

Bildkvalitet: 3
PLUS: Liten o behändig
MINUS: Svårt att bestämma vart fokus skall hamna.

Köpte först en 3200 men några pixslar var dåliga. Jag köpte kameran med utbytesgaranti. Och när jag sände in kameran så fanns 3200 inte längre utan jag fick i stället en 4100.
Fördelarna med digitalt är uppenbara Jag tog ca 3500 bilder förra året med 3200:an. Jag tar mycket mackro bilder på blommor
och där fungerar det inte så bra, det är svårt och få skärpan
där man vill ha den.. Och så ser man ju inte i displayen ifall det är skärpa. Så man får ta en serie bilder sen in till PC:n och ladda över för att se hur det blev.. Sen så får man gå ut en runa till för att förhoppningsvis kunna ta om bilderna. Jag inser att det är endast en systemkamera där det går att bestämma vart fokus hamnar samt att man kan se innan man tar bilden om man har focus. Allt annat är bara och klicka och hoppas på bästa.

Kundtjänst: Exelent

Köpt hos: Scandinavian Photo
Pernilla Lidén
2005-03-31 PernillaLidén

Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Hyfsade bilder, liten och bekväm att ha med sig.
MINUS: Vid full vidvinkel (helt utzoomad) kan det bli skuggor på bilden vid kanterna.

Vid dåligt ljus så kan vissa skuggor uppkomma på kanterna. Spelar som ingen roll om blixten är på eller av. Den röda lampan som lyser vid varje fototagning kan vara måttligt störande vid fotografering av folk. Den ska personen man fotar titta på men de flesta ogillar den och får prickar framför ögonen.

Liknande produkter: Nikon coolpix 3100 var den jag tänkte först skaffa mig, men den fanns tydligen inte att köpa mer så det var ett impulsköp med 4100.

Kundtjänst: Har inte behövt kontaka dem ännu. Hoppas inte på det heller.

Köpt hos: Yngvesson Audio video Storuman

Pris: 3200
Nicklas Ingels
2005-02-25 ingels

Batterilivslängd: 3 Hållbarhet: 3
PLUS: Liten och väldig smidig kamera, den lilla smidiga storleken är ett plus då den inte tar någon stor plats. Har haft lillebror "3100" före denna och det är vissa skillnader (på + sidan). Lättare att ta panorama bilder med det lite hjälpsamma "mall" systemet som gör det lättare att foga ihop bilderna direkt på fotoplatsen. Alla menyer på svenska och kan köras på vanliga AA batterier (Uppladdningsbara rekommenderas då den är lite småhungrig på batterier).
MINUS:



Kundtjänst: Har aldrig varit i behov utav kundservice, Nikon verkar dock ha en vettig website.

Köpt hos: Leksands Ljud & Bild
ANNONS