Betraktelser genom kamerans lins

Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/62 När blir det för mycket av det goda?

Idag, och under större delen av helgen har jag haft kameran med mig på olika äventyr. Samtidigt försöker jag rå om livet i stort och just nu är det mycket som händer i livet. En del saker att ta tag i. Denna blogg är dock inte till för den delen av mitt liv men det påverkar ändå orken och lusten att publicera bilder jag är nöjd med eller som visar något nytt jag lärt mig. Nåväl, promenerade genom Hökarängen på vägen hem idag. Helgen är slut och i morgon är det vardag igen. Jag försöker hitta nya vinklar att fotografera utifrån och ska verkligen försöka ta tag i uppdraget jag tidigare skrivit om. Det planlösa fotograferandet blir inte roligt tillslut. Eller så är det pressen att det alltid ska bli något bra, intressant etc. 

Men på Lingvägen blommar nu plommonträdet! Så vackert vitt! 

I dammen leker skräddarna på vattenytan i väntan på grodyngel... Jag hoppas verkligen på att få se grodyngel och grodor i denna damm som har anlagts i Hökarängen. Det vore kul att dokumentera. 

Idag skickade jag in en ansökan till Höstsalonen. Tyvärr var omständigheterna inte de rätta så det blev inte alls vad jag tänkt mig. Mina fotografier kommer inte räcka till, men ganska skönt att det är gjort nu, trots att jag ett par timmar senare upptäckte att de förlängt ansökan till tisdag kväll... jaja! 

Postat 2016-05-01 22:50 | Läst 542 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Föregående 1 ... 6 7