Betraktelser genom kamerans lins

Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

Fotomässan 2016

Idag besökte jag Fotomässan i Stockholm för tredje året. Ett fint arrangemang tycker jag och det är inspirerande att se alla fina fotografier, möta/lyssna på intressanta människor. Träffade en vän jag lärt känna under en av kurserna på Fotografiska tidigare... Kul! 

Lyssnade och följde intresserat Göran Segeholms pod Bildproffs dissar och hyllar dina darlings. :-) 

Besökte Sonys monter för att få lite rätsida på min nya mobil, en Sony Xperia XZ. Fick bra svar och genom Bosses förtjänst en laddarsladd extra. Bra eftersom den nya mobilen har ett annat uttag för laddning och filöverföring till dator inte är likadan som på övriga Sonymobiler. 

Besökte Moderskeppets monter, hann lyssna lite till Ami Vitale som bl a fotat noshörningar i Afrika och är Nikon Ambasadör/USA. Missade tyvärr början men det jag/vi hörde var mycket intressant!

Smög runt och tittade på en liten del av alla underbara foton/utställningar.

Trots att det var mycket folk och ett väldans köande till garderoben (drygt en timme tillsammans för att lämna in och hämta ut väska/jacka) på Stockholmsmässan i Älvsjö så var dagen lyckad! 

Tjing tjing!

Postat 2016-11-12 23:25 | Läst 1063 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera