Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 477/Projekt STENAR fortsätter med gamla bilder från förr...

Samma tillfälle i början av 1990-talet som bilderna i förra posten togs, så kom de här två till. Och ytterligare några kanske ska tilläggas. Jag har gjort dom då, strax efter att de fotograferades, med min rasterteknik. Här kommer lithversionerna som jag nog tycker minst lika bra om.


Lith 84 - 2020.

Små saker som träder fram för ögat. Sen är det bara att komponera på ett sätt som man tycker ger någon slags harmoni, eller hållbar inramning. När det gäller komposition så håller jag med dom som säger att det egentligen inte finns några regler. Var och en ser på sitt eget sätt.


Lith 85 - 2020.

Idag städdag annars, men jag hann med att göra några bilder i mörkrummet ändå. Det finns ju en del stenar i negativhögarna sen förr, och det kommer att bli några till som kan passa in som objekt i stenprojektet. Hur urvalet sedan blir och vad det resulterar i till slut, det får framtiden utvisa.
//

Inlagt 2020-09-17 16:41 | Läst 724 ggr. | Permalink