DET SA KLICK....

...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Glest med bilder i November

Det har varit lite off med fotandet på sista tiden. Men det har varit annat efterlängtat på agendan. Rust av sovrum och hall på övervåningen. Nya golv, nya tak, 5 nya dörrar, ny säng och nya tapeter i sovrummet. Har haft hantverkare men det är ändå en hel del att stå i, både före och efter. Tänkte slänga den gamla byrån i hallen men den är så praktisk så den fick ny färg och nya knoppar i stället. Blev såå nöjd med alla val och sover nästan FÖR gott i den nya sängen 😊

Några mobilbilder får stå för före och efter.

Men i lördags så kände jag att det var dags för en "friluftsdag", den första snön kom ju och det gjorde det hela lite mysigare.  Åkte till Forsbacka för att spana efter strömstarar men den enda jag såg var lite för mycket i farten för att jag skulle få någon bild på den med lite längre slutartid, vill ju gärna ha vattnet lite mjukare runt fågeln. Rumpan fastnade i alla fall på en bild.

Så det fick bli några bilder på enbart stenar i stället. 

Men som bonus kom den lilla gärdsmygen och landade på en sten, där hade jag kanske önskat att ha lite snabbare tid, men inte hinner man fixa det när den här lille kvicka fågeln visade sig. 

Brudanden är kvar där, någon bild måste det ju bli även på den.

Några bilder på vägen hem

Gokväll ! 

// Ing-Marie

Postat 2022-11-23 19:21 | Läst 969 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera