Camera Obscura

Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Grannen fyller år och gatan är full av poliser


Nikon D200, 17-55/2,8 DX  Bilden föreställer en annan granne :-)

Bor granne med Linnéträdgården i Uppsala så idag var det lite svårt att komma hem - poliser precis över allt. Vår sedan länge döde granne hade kunnglig besök :-)

Flydde kaoset och fikade med mina snart före detta kollegor. Seperationsångest! Men fint väder...

NK skall ha ett av våra plagg (nya jobbet) i sitt kundutskick och de böver ha en bild - typ  omedelbart! Som tur är så råkade jag använda "rätt" jacka vid en provfotografering nyligen. Ringde modellen och allt var OK. Så min testbild blev plötsligt "på riktigt". Inte helt Ok men det får gå. Får se om jag väljer en studiobild (tex bilden ovan) eller en med naturligt ljus. Hur som helst blir det en hel del jobb i PS i natt...

Och så har jag ju all respons från gårdagens blogginlägg :-)  Kanske borde man flytta debatten till en diskussionstråd?  Men ämnet har ju varit uppe förr och positionerna är ganska låsta. Mest av allt förbryllas jag över den totala avsaknaden av förmågan att kunna se ett problem ur någon annas synvinkel som vissa medlammmar på Fotosidan ger prov på. Jag får väl raljera lite över fenomenet "gatufotografi" i bloggen framöver för att bevisa att jag inte har samma problem ;-)

  
  

Postat 2007-05-24 00:03 | Läst 16567 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera