The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6589 // Off Records liksom! :) * Och en stökig filmrulle! ;)

I går Fotofika på Biltema i Södertälje! Meningen va att vi skulle fika på Viksängen som vanligt, men dom stängde 14.00, utan att ha skrivit ut det på nätet, så vi fick ta till en reservplan! Det blev Biltema i Södertälje vid Moraberg! Litet av selleri tycker jag nog vad gäller fikat! Men det viktiga va träffen och det fotografiska samtalet IRL! Är ändå imponerad av Biltema och alla billiga, och som det verkar, hyffsat bra prylar! Hittade en skruvdragare för 299:-! Men köpte den inte för jag vill ha en dragare bara för bits! Men billig va dragaren och kändes bra!

Vad gäller det fotografiska samtalet, så både gavs och togs det! Med glimten i ögat! Det är det som är bra med IRL! Ni fattar säkert vad jag menar! ;) Och mycket trevligt som vanligt! Och så kunde vi kommentera händelser på nätet! Både på Fotosidan och utombords! Men det är det som blir off Records som ni säkert förstår! :)
Vi talade också litet om Saul Leiter, en säregen och spännande fotograf!

Det va om gårdagen! I dag till Trosa och titta på en Konstrunda!
Jag hittade också en känsligare färgfilm i frysen, även den från 2006, och den filmen bör jag nog kunna exponera efter 200 ISO! :)

/Bengan

Ps. Den här långa filmkartongen stökade till det igen! ;)  Jag lade  bilden på Fejan, och fick såklart en kommentar: "Om du skall sätta in den där filmen i en M6:a....osv!
Så jag förklarade att den här Superian fanns även i en längre kartong, mao, att det inte va någon 120-film! ;)

Inlagt 2024-03-29 07:45 | Läst 450 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver