Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Självutlösare

Att ta en bild med självutlösare ger inte alltid det resultat man önskar. Men det behöver ju inte betyda katastrof. I stället kan bilden få en viss charm, ja kanske den t o m blev bättre än vad som var meningen.

Bilden är tagen i augusti 1979 vid Solliden. Det var vår första resa till Öland och det blev en del s k turistbilder. Här hade jag troligen Kodachrome 25 i kameran. Jag skriver troligen för filmen har GePe:s plastramar och jag ville väl rama in bilderna själv antar jag. Kameran var en Pentax Spotmatic som fortfarande står här i skåpet.

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2023-05-17 21:56 | Läst 563 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Strålande fin sommarbild. För att vara en bild med självutlösare är den suverän skulle jag säga, just med alla människor som går förbi. Ändå finns du där bak och tittar på kameran, men du skulle lika gärna kunna vara en i mängden. Hade du visat bilden utan att berätta tror jag inte någon, inte jag i alla fall, hade sett det som ett självporträtt med självutlösare. Bra fotograferat! Hälsningar/ Björn
Tyckte nog, när jag såg bilden först, att bilden var misslyckad p g a alla skymmande människor. I dag tycker jag tvärtom att bilden blev mycket intressantare. Gammal bild. Håller på med att skanna mina diabilder. Det tar tid, men det får ta tid, för jag vill att alla mina bilder ska vara tillgängliga. Tack för kommentaren Björn.
Hälsningar Torbjörn