Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

TID!

Attans! Jag vill ha 50 timmar varje dygn! Och jag vill bli utvilad på tre av dem!

Så är det inte.. och jag tvingas prioritera bort saker jag gillar- Nej! Jag vill ju inte!

Kanske dags att knyta ihop säcken här på Fotosidan..tycker att det är jobbigt att inte kunna vara så aktiv som jag vill.

Bilden här.. har ingenting med fotografi att göra:-) Det är nog lite så jag är "är" just nu. Kan rekommendera appen "Procreate" till er som gillar digitalt måleri. Ett oerhört kompetent verktyg under 50-lappen! Pröva!;-)

Ha en riktigt bra helg!

/Anna

Inlagt 2014-10-04 00:00 | Läst 3089 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Låter och ser ut som en intressant app! Nog skulle man önska att dygnet innehöll fler timmar för det där som man brinner för, förutom arbete och andra måsten. Vore synd att inte få ta del av dina inlägg framöver, men förstår dina tankar. Nu finns det inga regler som säger hur aktiv man måste vara och alla här på sidan har olika förutsättningar för hur aktiva vi kan vara. För egen del går det i perioder! Ibland gott om tid att kommentera och själv bidra med bilder för att i andra inte ens hinna gå in på sidan. Har tänkt som du emellanåt, men inser att jag skulle sakna inspirationen som jag får av att ta del av andra medlemmars bilder och ord. Ha en bra dag! Yvonne
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-10-04 09:49
Ja testa Procreate.. du kan också jobba med dina foton och måleri samtidigt:-). /Anna
Fler timmar per dygn och mer fritid står nog på mångas önskelista.
Sköt om dig.
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-10-04 09:53
Jo, jag vet..Det blir lite för mycket ibland när fritiden förvandlas till jobb även om jag älskar att fotografera:-) Ett uppdrag kvar..sedan kommer mörkret;-) Men.. idag är det ett magiskt höstljus ute och snart dags för familjefotografering- Så jag ska nog INTE klaga! Ha det gott! Kram!
Hej Anna!
Jag önskar istället att jag skulle klara mig ekonomiskt och att det skulle fungera på mitt jobb, att jag arbetade tre dagar i veckan.... Ändå tycker jag mycket om mitt jobb. Men att jobba idag inom förskola och skola är krävande; går man för fullt på jobbet är det svårt att ha orken att göra det på fritiden tycker jag...även om man har massa vilja. Istället står man där med idéerna och lusten...men orken saknas och då blir det gärna att man får lite dåligt samvete eller känner sig otillfredsställd... Ja så är det för mig i alla fall. Och att jag inte håller igång min fotoblogg här på Fs regelbundet är en av mina dåliga samveten... Men sedan tänker jag; bättre ibland än aldrig...och det ger mig själv glädje att vara aktiv här inne på Fs, även om det blir då och då...så, jag blir kvar!

Och fin bild, hur du nu fått till den!!! :) Tycker att det är slutresultatet som räknas....
Allt gott!
/ Lena E
Det är så mycket som är kul här i livet och man kan inte hinna allt! Frustrerande kanske, men bättre än att inte tycka att något är värt att göra...
Du menar alltså att du målat denna tavla digitalt på en ipad??? Häpnadsväckande i så fall!
/Niklas