& funderingar

Ligger i träning

Nää ..... ett försök till skämt. Jag håller mig på led och i terräng.

Den här är  Daniel Bodin och han har kommit lite längre med sin skoteråkning. Var och såg honom under sin storhetstid när han var som bäst. Han har världsrekord i längsta dubbel backflip. Några guldmedaljer i den här extremsporten. Men tyvärr kostar det skador. Han har kraschat brutit bla nacke.

Idag vet jag inte om han är aktiv.

Bilden är några år och från den tiden. En uppvisning i hopp. Fotad med en kamera långt före dagens snabba 😁

Inlagt 2022-02-15 08:22 | Läst 862 ggr. | Permalink
Verkar farligt, tycker det ser farligt ut med en snowboard i big air i OS, men får man en skoter över sig så är ju det snäppet värre
Svar från niniz 2022-02-15 08:42
Huva ja.googlar du ser du vilka grejer han gjort. Knappt man tar in. Höga långa hopp och han släpper hela skotern i luften. Helt orädd, efter skador värre än dom flesta reser sig å kör igen.
Min bild är mild 🙂
Daniel Bodin behärskar även andra fordon än snöskoter. För ett antal år sedan var jag och ena sonen och kollade på Nitro Circus i Globen och där var Daniel Bodin med på motorcykel.
Det var hans första uppvisning efter att ha brutit ryggen (eller om det var nacken) under träning med snöskotern. Men det hindrade honom inte från att göra volter både bakåt och framåt på hojen, helt otroliga trick.
För en åskådare verkar han sakna både spärrar och konsekvenstänkande, men det är väl så det måste vara för att kunna bli en världsstjärna i något så extremt.
//Anders
Svar från niniz 2022-02-15 10:46
Precis..han kör cross också. Det är bara det att vi endast sett vintersporten han gjort. Han är en ren extremsportare som bjuder på show

Mvh N
Haha blev lite chockad först samt imponerad när jag läste rubriken och såg bilden :D Kul! Imponerande men stor skaderisk helt klart.

MvH
Johnny
Svar från niniz 2022-02-16 20:19
😁👍
körde fast i typ 70 cm snö fick gräva loss mig. ..håller mig på marken.
Har nog en bit kvar till att flyga
Mvh N
Det första jag tänker är - "Är det möjligt!?" Googlar sedan och ser några klipp. Tappar hakan och allt jag kan säga är att han tycks sakna den där självbevarelsegenen.

Hälsningar Jörgen
Svar från niniz 2022-02-16 20:20
Jadu den mannen vilka grejer han gör
Mvh N
OJ! Om du inte hade berättat att det går att tävla i detta skulle jag nog har trott att bilden var fejk och snyggt gjort i PS. Det ser ju helt vansinnigt ut.
Hälsningar Lena
Svar från niniz 2022-02-16 20:21
Puh svettigt nervöst bara å se på

Mvh N