Mina rutor

& funderingar

Nyanser med orange

Några bilder med nyanser som hör ihop men från helt olika tillfällen och platser. Den ovan när solen efter månaders mörker bestämmer sig för att kika fram

Tycker om bilder mer än text. Det hör nog lite ihop med att jag inte vet vad jag ska "skriva". Minns skoltiden och läraren skrev rubriker på tavlan och man skulle välja en sedan fick man tex två timmar att skriva å bli klar med minst en a4 text på båda sidor...trumtrum tiden tickade iväg.

Känslan kring bilder viktigare än tekniken som används.  Att jag tycker om det jag fotat och även att jag lyckats fota det precis där och då är viktigare än tex utrustningen som används :) 

Det kan för mig bli bra ändå ..tom med perfekt :D

Lite mysig brasa. Finns nästan inget bättre sätt att rensa bland tankar än titta på brasa/tänt ljus alt sitta vid havet/sjö å blicka ut eller njutfullt titta på livet i ett akvarium

En bild från nästan samma tid förra året. Himlen var otroligt färgrik. Minns jag fick dra ner mättnad ändå sken snön i samma nyanser. Tyvärr hör det ihop med mycket smutspartiklar i luften men det är ju vackert. Det blir även så ibland med starkt norrsken. 

Uddevallabron när sol gått ner. Det blev väldigt lugnt och fint ljus

Satt här å vandrade i tankarna när det blev så vackert

En av mina många bilder på droppar. Brukar göra det ute på vår sommar men den här fotades inne när jag ville syssla med något.

 

Lite av förra säsongens hjortronplock. Brukar göra mylta så himla gott till pannkakorna. 

Vackert lärkträd i höstfärg

Utsikt över Falun på hösten

I mån om tid och helt ideellt syr jag till våra minsta nykomlingar. Familjer som får en lite chockartad start. Som kanske får spendera sin första tid länge på sjukhus och neo. Det känns fint att då iaf ge kläder till en liten som det kanske inte går att köpa kläder i storlek. Den minsta på bild är 32 cm. Önskemål är färgglatt.

Postat 2021-02-08 10:28 | Läst 1299 ggr. | Permalink | Kommentarer (10) | Kommentera