Hur blir det nu då?

Somliga går med mindre hela dojjor...

Lördagen den 30:e mars i nådens år, tjugohundra nitton!

Vackert väder i alla fall på morgonen, jag hoppas det håller i sig, för då finns det en stor "risk" att det blir en utflykt med kameran idag.
Jag använder Nikon och är inne på min andra systemkamera från dem - i detta fall en D7100. För mig som inte är proffs, är den fantastiskt användbar. Visst har modellen ett par "på nacken", men den fungerar bra! DOCK, när man är lite "nördig" som jag är, så vill man ju ha mer avancerade saker, så jag har börjat fundera på en s.k.  "fullformatskamera" - dock är jag totalt okunnig när det gäller fullformatskameror, men det är bara att läsa på, som allt annat.

 Varje dag promenerar jag kortare, eller längre sträckor, beroende på lust och dagsform. Det brukar dock minst bli ett par kilometer, varje dag och det gör underverk! Och jag vill ju komma i baddräkten i sommar!
Så strax efter halv sju i morse begav jag mig ut, efter att ha letat fram mina, ej på flera år använda "vandringsskor". Jag blev glad när jag hittade dem och kände mig som en riktig "hurtbulle".
Det var inte jättevarmt ute, men när solen tittade fram slog ljummen värme emot mig och det känns riktigt att våren är på väldigt go väg, åtminstone här i södra Sverige.

Vi bor i utkanten av ett mindre samhälle, så det tar inte många minuter innan det är åkrar, hästgårdar och bondgårdar, runt omkring, och jag älskar det! Jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli en "storstadsmänniska".

Jag hade tänkt att ta en promenad som som tar en dryg timme, men efter drygt tre kilometer började en skon kännas konstig. Sulan hade lossnat till hälften - tack för kaffet!
Det var bara att knata hemåt igen, och det fick bli en lite kortare promenad, än planerat!

Min fyrfota kompis här hemma njuter för "fulla muggar" nu, när det blir varmare. Han älskar att ligga i uterummet och titta ut i trädgården. Men han njuter ofta av vara inne också och vi hittar honom ofta liggandes på rygg och småsova, precis som alla andra katter (antar jag).

Jag ber att få önska alla en fin helg! Nu ska jag dricka kaffe!

/J

Postat 2019-03-30 10:34 | Läst 861 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera