Alla dessa Ögonblick.

Anders Petersen på Liljevalchs

Anders Petersen ställer ut på Liljevalchs och jag var bara tvungen att svänga dit idag och kolla. Många mäktiga bilder på Stockholmare och Stockholm. Ett gediget arbete som Anders fotograferat under fyra år. 

En utställning väl värd att besöka! Många bilder. Svårt att ta in allt på en gång.  MEN

Ett tips är att köpa den fina utställningskatalogen för 295kronor där en del av alla bilder finns med.  Så man kan njuta i lugn och ro. Jag köpte ett ex. Man får passa på så den inte blir slutsåld som Lars Lerins utställningskatalog blev. 

Hej så länge!

Inlagt 2019-05-18 22:35 | Läst 1279 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Anders Petersen är en favorit, ända sedan sent sextiotal. Ett besök och en katalog är ett måste för mig.
Svar från Evacent 2019-05-18 22:48
Anders Petersen är en av mina favoriter också! Utställningen är så mäktig, du kommer inte bli besviken! Tack för att du tittade in här.

Hälsar
Eva
Jag känner att jag borde ta mig till Stockholm och se utställningen en enorm fotograf samt en mycket trevlig människa ...våra vägar har korsats då och då
Den kommer uppmärksammas i massmedia på olika sätt. Jag har redan läst och sett en del bilder. Jag förstår dig som åkte dit när du bor så bra till.
Ha bra söndag
Gun-Inger
Svar från Evacent 2019-05-19 20:38
Tack Inger! Jag kan hålla med om att Anders är en mycket trevlig människa. Jag gick en workshop som han höll i för många år sedan. Mycket lärorikt.

Hälsar
Eva
Skulle gärna vilja se den utställningen, men bor lite för långt bort. Tack för tipset ang. utställningskatalogen, den går kanske att beställa över nätet.
Svar från Evacent 2019-05-19 20:36
Tack Johan! Utställningskatalogen är en bra sammanfattning över utställningen. Vet inte om den går att beställa, men man kan ju alltid höra efter med Liljevalchs.

Hälsar
Eva
Jag ska absolut ge mig dit. AP är en av mina favoriter.
Svar från Evacent 2019-05-20 22:11
Du kommer inte bli besviken av utställningen! AP är en av mina favoriter också. (Tillsammans med Sune Jonsson och Anna Clarén.) Glöm inte att kolla in utställningskatalogen!

Hälsar
Eva