Alla dessa Ögonblick.

Dag 305 Ett ställe jag gärna undviker

Ett ställe jag gärna undviker att åka till - om jag inte måste. Det tar en hel evighet att hitta ut ur husets "köp-labyrint".

Det får bli dagens bild den 1 november.

Hej så länge.

Inlagt 2018-11-02 17:28 | Läst 1204 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Men många fina räta linjer fångade du...😊
Svar från Evacent 2018-11-02 20:39
Tack Lena! :)

Hälsar
Eva
Kan nästan slå vad om att detta är Ikea ... :-)
- hawk
Svar från Evacent 2018-11-02 20:40
Hehehe! Hur kan du se det? :)

Undrar
Eva
Hej Eva.
Ja det ser godt nok stort og indviklet ud - hvad med en GPS :-)
Det blev så til gengæld et flot s/v foto, hvor du har udnyttet mulighede for at skabe en god dybde i billedet.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Evacent 2018-11-02 20:41
Tack så mycket Erik! GPS är precis vad man behöver i detta varuhus! ;)

Hälsar
Eva
Ja fy! Får ångest bara jag tänker på det.. Det jobbigaste området som finns att köra igenom med buss dessutom.. har kört de flesta linjerna på utsidan där, i obeskrivbar trängsel när det är 'lönehelger'.. eller även ibland kombinerat med 'black-friday' helg.. Trodde jag skulle få en infarkt när jag körde förra året där i december.. Har kört där i 8,5 år, det blev bara värre och värre för varje år.. 3 veckor senare slutade jag tvärt! Fick nog.. Sen blev jag 'panshis'..
Hälsn!
Om bilden har jag inget ont att säga, du har fångat miljön på ett förträffligt sätt. Det är en affär jag undviker i det längsta. Har nog någon hylla som kommer därifrån ( billy ) om jag inte ärvt den av mina barn. Nu undviker jag den helt, dom tar ju inte längre emot pengar. Tycker som du " alla dessa labyrinter ". man måste fråga om närmsta vägen ut. Största anledningen är dock att IKEA:s eget skogsbolag Swedwood skövlar enorma arealer urskog i Ryssland. Då menar jag riktig urskog som aldrig varit avverkad tidigare. Men dom är som alla andra skogsbolag certifierad FSC. som betyder att dom bedriver ett hållbart skogsbruk. Någon mer förljugen certifiering kan inte finnas.
Sten
Man måste vara där någon gång i veckan så man lär sig genvägarna :). Men jag håller med om att det är jobbigt de första gångerna, jag brukar fråga vart 20m vart jag ska. Väldigt speciellt brukar vara hur man kommer ut ur visningdelen mot ta själv lager och kassorna, i Helsingborg ska man i princip passera genom några mattor så att man kommer ut i friheten, men innan jag hittade den gången...... men nu är jag ju där någon gång i veckan för att köpa kök och garaderober mm så jag har träningen

Men ta Plantaget t.e.x där skapar de en labyrint så det i princip inte går att komma igenom utan att gå igenom hela affären, jag brukar gå in genom kassan det är närmaste vägen om man ska till uteväxter
En butik jag besöker precis då de öppnar. Sedan försöker jag vara ute efter max en timme.
Men det finns fotomöjligheter där.