Alla dessa Ögonblick.

Dag 320 - Klämma på en Tesla model 3

På min önskelista - en Tesla model 3. I dag fick jag se en live och klämma och känna lite på den. :) Kan ses på Mall of Scandinavia, Solna. 


Det får bli dagens bild 16 november

Lastutrymme både fram och bak. Går att få med en räckvidd på 50 mil. Idag har jag en räckvidd på min Nissan elbil på ca 18 mil. 

Lite hemlig laddlucka. Till vänster om backljuset, bakom sidoljuset. Ser ni den? :)

En mycket fin elbil är det i alla fall! 

Hej så länge!

Inlagt 2018-11-16 20:57 | Läst 809 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det är en riktigt mysig o härlig bil, skitsnygg o lär vara riktigt bra också, den hade jag gärna haft, men jag kan inte lada där jag bor i lägenhet, och jag kör för lite för att det ska löna sig, jag har precis köpt en liten Suzuki Swift, ny o fin o röd den också, den får duga dom närmsta 10 åren. Hils, LO
Svar från Evacent 2018-11-16 21:38
Jamen, visst ÄR den snygg! Model 3 är väl den bil av Teslorna, som vanliga dödliga kan ha råd med. Det ryktas om att den lär kosta runt 35.000 dollar. Men ska bli spännande att se var det svenska priset hamnar.

Hälsar
Eva
Jag har själv senaste tiden börjat sätta mig in i elbilsdjungeln, och laddhybridsdjungeln. Vi är mitt inne i ett omvälvande skifte inom bilindustrin. Spännande utveckling. Kul att se bilderna.
Svar från Evacent 2018-11-17 10:56
Rena Elbilar är framtiden! Och med ökad räckvidd samt utbyggnad av laddstationer gör det lätt att välja rätt. :) får man dessutom ner priset är det toppen! Har haft elbil i fyra år nu - det funkar bra för mig.

Tack Ragnar!

Hälsar Eva
Mysig liten röd elbil men antagligen för dyr. Vi skaffade en BMV i3 under sommaren och trivs bra med den.
Hälsningar Lena
Svar från Evacent 2018-11-19 18:50
Grattis till elbilen och vad bra att ni trivs med den. :) Den här lilla Teslan jag klämde på, kommer landa i pris ungefär vad en BMV i3 kostar, så det är inte i närheten av vad de övriga Teslorna kostar.

Hälsar
Eva
Jag kör själv laddhybrid (Passat GTE) , men lockas av Audi E-tron som är en renodlad elbil. Går inte igång på Tesla.
Svar från Evacent 2018-11-19 18:53
Renodlad elbil känns otroligt bra. Jag har en Nissan Leaf idag, men tycker att räckvidden känns något kort (18 mil) - den första Nissan Leaf jag hade gick endast 9 mil och det är definitivt för kort. Handen på hjärtat - jo, jag går igång på Tesla! ;)
Må så gott!

Hälsar
Eva